Årets Advokatbyrå 2021 är Sveriges största klientstudie i advokatbyråbranschen.

Årets Advokatbyrå, som är Sveriges största klientstudie i advokatbyråbranschen med inriktning affärsjuridik, har startat. Förutom kundnöjdhet mäts effekterna av covid-19 krisen, inköpsläget inför våren 2021 samt rekrytering, transaktionsläget och andra marknadstrender.

Analysföretaget Regi genomför undersökningen Årets Advokatbyrå för 13e året i rad, där Sveriges köpare av affärsjuridik ger sin syn på byrårelationen och marknaden. Studien görs i samarbete med Chalmers Tekniska Högskola.

Förutom effekterna av covid-19 krisen kommer höstens enkät att ha ett särskilt fokus på insolvens och rekonstruktionfrågor.

– Höstens studie är extraordinär på flera sätt och kommer att ge svar på många viktiga frågor i samband med effekterna av coronakrisen, berättar Ylva Gnosse, expertkonsult affärsjuridik på Regi. Situationen är komplicerad med en fortsatt stor osäkerhet avseende inköpsläget. Vi hoppas att så många köpare av affärsjuridik som möjligt kan delta i studien och vi ser fram emot att dela resultaten, säger Ylva Gnosse. 

OM STUDIEN:

Studien genomförs via webenkät och telefon i september och oktober 2020. En första resultatredovisning släpper vi redan i december när studien stängt.

Vinnarna i Årets Advokatbyrå, dvs de byråer med högst värde i Nöjd Kund Index (13 kriterier) koras vid ett event 2021. Läs mer på aretsadvokatbyra.se.

OM REGI:

Regi arbetar sedan 25 år med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som erbjuder ständig förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling för att utveckla kunders verksamhet. Regi jobbar med specifika branscher och framförallt research och konsulting inom B2B. Läs mer på www.regi.se

 

PRESSKONTAKT:

Ylva Gnosse, Expertkonsult Regi, ylva.gnosse@regi.se tel 0707802603.