Sveriges största branschstudie överträffar uppsatta mål och har i dagsläget fått in över 1200 svar från köpare av affärsjuridik. Vi är djupt tacksamma och glada för det gensvar vi har fått – vi vet att de flesta är mycket upptagna.

Studien handlar om relationen mellan advokatbyråerna och deras klienter, men även viktiga frågor om framtidens marknad för affärsjuridik.

Svaren segmenteras bland annat utifrån titel och storlek på inköp. Nytt för i år är generationsfrågan – här kommer vi att kunna se om köpmönster, tankar kring framtiden mm skiljer sig för olika åldersgrupper.

En annan nyhet i studien handlar om det intressanta området compliance som bara växer. Allt handlar inte om GDPR som förvisso håller de flesta jurister sysselsatta nu och en tid framöver. Mer om compliance samt resultaten redovisas den 30e november på kunskapseventet Årets Advokatbyrå 2017 (länk). Varmt välkomna.

Det finns fortfarande en chans att påverka innehållet, samt ta del av branschrapporten som tack. Anmäl ditt intresse till Therese Ekevid, produktionsansvarig för branschstudien. Studien stänger i vecka 42.