Vi på Regi vill önska er ett fint slut på 2017 samt ett fantastiskt år 2018!

Årets julgåva går till PLAN Sverige och projektet Flickors rättigheter. Läs gärna mer på PLANs hemsida.

Vi har valt Flickors rättigheter med tanke på hela #metoo rörelsen som med all rätt tagit plats i media nu på senhösten. Vi ser fram emot effekterna och hoppas på en mer jämställd och respektfull värld som resultat.

Det gångna året har varit fantastiskt spännande och turbulent. Om vi lärde oss något nytt varje vecka förr om åren, så har vi lärt oss mycket nytt varje dag under 2017. För att vår verksamhet ska utvecklas och fortsätta leverera affärsnytta till våra kunder måste vi ställa de rätta frågorna.

Vår utmaning handlar om att ligga steget före och förstå vilka värden som spelar roll, idag och i den närmaste framtiden. Det kan gälla kundnöjdhet, krav i affärsrelationerna, konsulternas roll i framtiden eller hur ledarskapet ska formas framledes. Men även praktiska fakta om t ex compliance och kundernas behov av affärsjuridik till följd av digitaliseringen. Vi behöver vara jordnära, relevanta och snabba i våra frågeställningar.

Framtiden som tema för våra branschstudier har skapat uppmärksamhet och givit mycket användbar information. Vi ser fram emot ett spännande och om möjligt ännu mer lärorikt 2018. Men fram tills dess önskar vi er alla en stunds ledighet och avkoppling!

Vänliga hälsningar

Regi